Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5040
Title: Годівля тварин і технологія кормів
Authors: Дехтяр, Юрій Франкович
Dehtyar, Jurij
Keywords: Визначення норм годівлі корів
Аналіз раціонів корів
Теоретичний аспект
різноманітність кормів
годівля тварин
норми годівлі
Issue Date: 2018
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Годівля тварин і технологія кормів [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання курсового проекту для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" мпеціальності 204 "ТВППТ" / уклад. Ю. Ф. Дехтяр. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 75 с.
Abstract: Повноцінна, збалансована годівля тварин в значній мірі дає можливість уникнути багаточисельних захворювань, які викликаються дефіцитом основних поживних і мінеральних речовин, а також вітамінів; підвищити імунний статус організму, забезпечити необхідний рівень відтворювання і реалізацію генетично обумовленого рівня їх продуктивності. Необхідність збільшення виробництва продукції тваринництва потребує значного підвищення продуктивності сільськогосподарських тварин. Саме тому це викликало необхідність у розробці деталізованих норм годівлі тварин, якими передбачено враховувати значну кількість показників, які характеризують енергетичну, протеїнову, вуглеводну, жирову, мінеральну і вітамінну поживність кормів і раціонів.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5040
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Hodivlya tvaryn i tekhnolohiya kormiv.pdf2,91 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.