Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5040
Title: | Годівля тварин і технологія кормів |
Authors: | Дехтяр, Юрій Франкович Dehtyar, Jurij |
Keywords: | Визначення норм годівлі корів Аналіз раціонів корів Теоретичний аспект різноманітність кормів годівля тварин норми годівлі |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Годівля тварин і технологія кормів [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання курсового проекту для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" мпеціальності 204 "ТВППТ" / уклад. Ю. Ф. Дехтяр. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 75 с. |
Abstract: | Повноцінна, збалансована годівля тварин в значній мірі дає можливість уникнути багаточисельних захворювань, які викликаються дефіцитом основних поживних і мінеральних речовин, а також вітамінів; підвищити імунний статус організму, забезпечити необхідний рівень відтворювання і реалізацію генетично обумовленого рівня їх продуктивності. Необхідність збільшення виробництва продукції тваринництва потребує значного підвищення продуктивності сільськогосподарських тварин. Саме тому це викликало необхідність у розробці деталізованих норм годівлі тварин, якими передбачено враховувати значну кількість показників, які характеризують енергетичну, протеїнову, вуглеводну, жирову, мінеральну і вітамінну поживність кормів і раціонів. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5040 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Hodivlya tvaryn i tekhnolohiya kormiv.pdf | 2,91 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.