Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5040
Назва: | Годівля тварин і технологія кормів |
Автори: | Дехтяр, Юрій Франкович Dehtyar, Jurij |
Ключові слова: | Визначення норм годівлі корів Аналіз раціонів корів Теоретичний аспект різноманітність кормів годівля тварин норми годівлі |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Годівля тварин і технологія кормів [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання курсового проекту для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" мпеціальності 204 "ТВППТ" / уклад. Ю. Ф. Дехтяр. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 75 с. |
Короткий огляд (реферат): | Повноцінна, збалансована годівля тварин в значній мірі дає можливість уникнути багаточисельних захворювань, які викликаються дефіцитом основних поживних і мінеральних речовин, а також вітамінів; підвищити імунний статус організму, забезпечити необхідний рівень відтворювання і реалізацію генетично обумовленого рівня їх продуктивності. Необхідність збільшення виробництва продукції тваринництва потребує значного підвищення продуктивності сільськогосподарських тварин. Саме тому це викликало необхідність у розробці деталізованих норм годівлі тварин, якими передбачено враховувати значну кількість показників, які характеризують енергетичну, протеїнову, вуглеводну, жирову, мінеральну і вітамінну поживність кормів і раціонів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5040 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Hodivlya tvaryn i tekhnolohiya kormiv.pdf | 2,91 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.