Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5073
Назва: Біологічна модель плодів баклажана, придатних до переробки
Інші назви: Biological model of egg-plants suitable for processing
Автори: Зінченко, Є. В.
Zinchenko, E. V.
Ключові слова: плоди баклажана
овочева сировина
переробка
біологічна модель
хіміко- технологічна оцінка
eggplant fruits
raw material
processing
biological model
chemical and technological evaluation
Дата публікації: 2018
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Зінченко Є. В. Біологічна модель плодів баклажана, придатних до переробки / Є. В. Зінченко // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2018. - Вип. 3 (99). - С. 84-88. - DOI:1 0.31521/2313-092X/2018-3(99)-14.
Серія/номер: ;DOI:1 0.31521/2313-092X/2018-3(99)-14
Короткий огляд (реферат): У статті представлено удосконалену методику хіміко-технологічного сортовипробування овочевої сировини для переробної промисловості (на прикладі плодів баклажана), створено біологічну модель сировини, придатної до переробки. Висвітлені дослідження сприяють підвищенню якості готової продукції та зниженню втрат сировини. Проведене дослідження спрощує підбір сортів баклажана селекції Інституту овочівництва і баштанництва НААН України, вирощених в умова х лівобережного Лісостепу України та придатних до переробки.
Methodology was improved for chemical technological varietal testing of vegetable raw materials for processing industry (for example eggplant fruit), biological model of raw material that created is available for processing. These studies are contribute to improving the quality of finished products and reduce raw material losses. Conducted research are simplifies selection of eggplant varieties selection of the Institute of Vegetable and Melons of the National Academy Sciences of Ukraine, which are grown in conditions of the left-bank Forest-steppe of Ukraine suitable for processing.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5073
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2018. - Вип. 3 (99)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n99v3r2018zinchenko.pdf1,19 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.