Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5541
Назва: Аналіз технологічного процесу виробництва ячмінного борошна
Інші назви: Analysis of the technological process barley flour production
Автори: Горбенко, Олена Андріївна
Gorbenko, Elena
Железняков, Є. В.
Палій, М. М.
Zheleznyakov, E. V.
Paliy, M. M.
Ключові слова: ячмінне борошно
гідротермічна обробка
лущення
висівки
лущильно-шліфувальні машини
Дата публікації: 2018
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Железняков Є. В. Аналіз технологічного процесу виробництва ячмінного борошна / Є. В. Железняков, М. М. Палій, О. А. Горбенко // Перспективна техніка і технології – 2018 : матеріали ХIV Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 26-28 вересня 2018 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України; Миколаївський національний аграрний університет. – Миколаїв : МНАУ, 2018. - С. 115-120.
Короткий огляд (реферат): В статті розглянуто технологічний процес виробництва ячмінного борошна та обладнання для його здійснення. Застосування технологічних прийомів, таких як гідротермічна обробка (ГТО), що включає інтенсивне зволоження, відволожування і сушку зерна ячменю, підвищує ефективність його лущення і вихід ядра, підвищує харчову цінність крупи та борошна.
In the article considered the production process of barley flour and equipment for its implementation. Application processing methods such as hydrothermal processing, which includes intense hydration, hydratizing and drying barley, increases the efficiency of its shelling and out of the nucleus and increases the nutritional value of cereals and flour.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5541
Розташовується у зібраннях:Перспективна техніка і технології – 2018
Статті (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
115-120-Перспективна техніка і технології-2018 (1).pdf425,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.