Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5569
Title: Дослідження технологічного процесу виготовлення ячмінного борошна
Authors: Горбенко, Олена Андріївна, науковий керівник
Gorbenko, Elena, scientific director
Кім, Наталія Ігорівна, науковий керівник
Kim, Nataliya, scientific director
Тетещенко, А. В.
Сливаткін, В. А.
Співак, М. М.
Issue Date: 2017
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Тетещенко А. В. Дослідження технологічного процесу виготовлення ячмінного борошна / А. В. Тетещенко, В. А. Сливаткін, М. М. Співак ; наук. керівн. О. А. Горбенко, Н. І. Кім // Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни : матеріали 29-ї студентської науково-теоретичної конференції, 22 - 24 березня 2017 р. / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет ; Інженерно-енергетичний факультет. – Миколаїв : МНАУ, 2017. - С. 69-73.
Abstract: В статті розглянуто технологічний процес виробництва ячмінного борошна та обладнання для його здійснення.Застосування технологічних прийомів, таких як гідротермічна обробка (ГТО), що включає інтенсивне зволоження, відволожування і сушку зерна ячменю, підвищує ефективність його лущення і вихід ядра, підвищує харчову цінність крупи та борошна.
In the article the production process of barley flour and zdiysnennya.Zastosuvannya equipment for its processing methods such as hydrothermal processing (TRP), which includes intense hydration, vidvolozhuvannya and drying barley, increases the efficiency of its shelling and out of the nucleus and increases the nutritional value of cereals and flour.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5569
Appears in Collections:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)
Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Інженерно-енергетичний факультет) - 2017

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
73-7629 Студ коф_2017.pdf393,01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.