Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6017
Назва: Менеджмент
Автори: Каращук, Лариса Миколаївна
Karashchuk, Larisa
Ключові слова: психологічна підготовка менеджера
професійна мотивація
психологічні тести
проведення тестування
Дата публікації: 2019
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Менеджмент [Електронний ресурс] : збірник психологічних тестів для здобувачів вищої освіти ступеня "Бакалавр" спеціальностей 073 "Менеджмент", 281 "Публічнеуправління та адміністрування", 051 "Економіка", 072 "Фінанси, банківська справа та страхування", 071 "Облік і оподаткування",де / уклад. Л. М. Каращук.
Короткий огляд (реферат): Для проведення самооцінки менеджерів та оцінки працівників нижче пропонуються прості психологічні тести, що дозволяють в першому наближенні виявити спрямованість професійних інтересів, рівень розвитку інтелектуальних і управлінських здібностей, а також деякі особистісні особливості. Це необхідно ще й тому, що, як показує аналіз практики, керівниками стають частіше не в силу професійного вибору, а через певний збіг обставин на життєвому шляху. Типовою кар'єрою є просування технічних фахівців, які успішно засвоїли виробничо- технічний процес, але не отримали, як правило, систематичної підготовки в галузі соціології, психології та інших знань, вкрай необхідних в управлінській діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6017
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Menedzhment_Psykholohiia_Testy.pdf1,36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.