Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6297
Назва: | Гігієна та санітарія харчових виробництв |
Автори: | Бондар, Алла Олександрівна Bondar, Alla |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Гігієна та санітарія харчових виробництв : робоча програма з варіативної дисципліни шифр за ОПП-ПП 06 для здобувачів вищої освіти денної форми навчання (3 курсу) на 2019-2020 навчальний рік. Галузь знань: 18 «Виробництво та технології», 1-го РВО, СВО: «Бакалавр», освітня спеціальність 181 – «Харчові технології», спеціалізація «Технологія харчування» / уклад. О. А. Бондар. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 16 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6297 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Hihiiena ta sanitariia kharchovykh vyrobnytstv.pdf | 197,74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.