Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6931
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСморочинський, О.М.-
dc.contributor.authorSmorochinsky, A. M-
dc.contributor.authorПетрова, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorPetrova, Olena-
dc.contributor.authorКорж, А. В.-
dc.contributor.authorKorzsh, A. V-
dc.contributor.authorЮзюк, Т. В.-
dc.contributor.authorYuziuk, T. V.-
dc.contributor.authorМащенко, І. О.-
dc.contributor.authorMashchenko, I. A.-
dc.date.accessioned2020-05-28T09:22:57Z-
dc.date.available2020-05-28T09:22:57Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationСучасні технології виробництва варених ковбас різної рецептури / [О. М. Сморочинський, О. І. Петрова, А. В. Корж та ін.] // Таврійський науковий вісник. – Херсон, 2019. – Вип. 105. – С. 186–191.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6931-
dc.description.abstractУ статті викладено порівняльні характеристики виробництва трьох найменувань варених ковбас за сучасних технологій термічного оброблення з використанням м’яса яловичини, свинини, птиці, жиро-білкових емульсій та стабілізувальних сумішейuk_UA
dc.description.abstractThe article describes the comparative characteristics of the production of three names of cooked sausages using modern technologies of heat treatment using beef, pork, poultry, greasy protein emulsions and stabilizing mixtures-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectм’ясна сировинаuk_UA
dc.subjectжиро-білкові емульсіїuk_UA
dc.subjectстабілізувальні сумішіuk_UA
dc.subjectковбасні виробиuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectтермічне обробленняuk_UA
dc.subjectякість продукціїuk_UA
dc.subjectmeat raw materialuk_UA
dc.subjectfat-protein emulsionsuk_UA
dc.subjectstabilizing mixturesuk_UA
dc.subjectsausage waresuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectheat treatmentuk_UA
dc.subjectproduct qualityuk_UA
dc.titleСучасні технології виробництва варених ковбас різної рецептуриuk_UA
dc.title.alternativeModern technologies of production of cooked sausages of different recipesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
32.pdf433,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.