Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6931
Title: | Сучасні технології виробництва варених ковбас різної рецептури |
Other Titles: | Modern technologies of production of cooked sausages of different recipes |
Authors: | Сморочинський, О.М. Smorochinsky, A. M Петрова, Олена Іванівна Petrova, Olena Корж, А. В. Korzsh, A. V Юзюк, Т. В. Yuziuk, T. V. Мащенко, І. О. Mashchenko, I. A. |
Keywords: | м’ясна сировина жиро-білкові емульсії стабілізувальні суміші ковбасні вироби технологія термічне оброблення якість продукції meat raw material fat-protein emulsions stabilizing mixtures sausage wares technology heat treatment product quality |
Issue Date: | 2019 |
Citation: | Сучасні технології виробництва варених ковбас різної рецептури / [О. М. Сморочинський, О. І. Петрова, А. В. Корж та ін.] // Таврійський науковий вісник. – Херсон, 2019. – Вип. 105. – С. 186–191. |
Abstract: | У статті викладено порівняльні характеристики виробництва трьох найменувань варених ковбас за сучасних технологій термічного оброблення з використанням м’яса яловичини, свинини, птиці, жиро-білкових емульсій та стабілізувальних сумішей The article describes the comparative characteristics of the production of three names of cooked sausages using modern technologies of heat treatment using beef, pork, poultry, greasy protein emulsions and stabilizing mixtures |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6931 |
Appears in Collections: | Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.