Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6931
Title: Сучасні технології виробництва варених ковбас різної рецептури
Other Titles: Modern technologies of production of cooked sausages of different recipes
Authors: Сморочинський, О.М.
Smorochinsky, A. M
Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
Корж, А. В.
Korzsh, A. V
Юзюк, Т. В.
Yuziuk, T. V.
Мащенко, І. О.
Mashchenko, I. A.
Keywords: м’ясна сировина
жиро-білкові емульсії
стабілізувальні суміші
ковбасні вироби
технологія
термічне оброблення
якість продукції
meat raw material
fat-protein emulsions
stabilizing mixtures
sausage wares
technology
heat treatment
product quality
Issue Date: 2019
Citation: Сучасні технології виробництва варених ковбас різної рецептури / [О. М. Сморочинський, О. І. Петрова, А. В. Корж та ін.] // Таврійський науковий вісник. – Херсон, 2019. – Вип. 105. – С. 186–191.
Abstract: У статті викладено порівняльні характеристики виробництва трьох найменувань варених ковбас за сучасних технологій термічного оброблення з використанням м’яса яловичини, свинини, птиці, жиро-білкових емульсій та стабілізувальних сумішей
The article describes the comparative characteristics of the production of three names of cooked sausages using modern technologies of heat treatment using beef, pork, poultry, greasy protein emulsions and stabilizing mixtures
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6931
Appears in Collections:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
32.pdf433,23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.