Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6931
Назва: | Сучасні технології виробництва варених ковбас різної рецептури |
Інші назви: | Modern technologies of production of cooked sausages of different recipes |
Автори: | Сморочинський, О.М. Smorochinsky, A. M Петрова, Олена Іванівна Petrova, Olena Корж, А. В. Korzsh, A. V Юзюк, Т. В. Yuziuk, T. V. Мащенко, І. О. Mashchenko, I. A. |
Ключові слова: | м’ясна сировина жиро-білкові емульсії стабілізувальні суміші ковбасні вироби технологія термічне оброблення якість продукції meat raw material fat-protein emulsions stabilizing mixtures sausage wares technology heat treatment product quality |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Сучасні технології виробництва варених ковбас різної рецептури / [О. М. Сморочинський, О. І. Петрова, А. В. Корж та ін.] // Таврійський науковий вісник. – Херсон, 2019. – Вип. 105. – С. 186–191. |
Короткий огляд (реферат): | У статті викладено порівняльні характеристики виробництва трьох найменувань варених ковбас за сучасних технологій термічного оброблення з використанням м’яса яловичини, свинини, птиці, жиро-білкових емульсій та стабілізувальних сумішей The article describes the comparative characteristics of the production of three names of cooked sausages using modern technologies of heat treatment using beef, pork, poultry, greasy protein emulsions and stabilizing mixtures |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6931 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
32.pdf | 433,23 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.