Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/769
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДанильчук, Галина Анатоліївна-
dc.contributor.authorДанильчук, Галина Анатольевна-
dc.contributor.authorDanylchuk, Galina-
dc.date.accessioned2013-11-01T11:25:19Z-
dc.date.available2013-11-01T11:25:19Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.citationДанильчук Г. А. Вплив способу обробки на біохімічні і морфо-метричні показники риб Дніпро-Бузького лиману. / Г. А. Данильчук // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – Миколаїв : МДАУ, 2004. – Вип. 1 (25), Т. 1. – С. 149 – 151.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/769-
dc.description.abstractВивчалися хімічні й морфометричні показники судака, тарані та підляща різних видів обробки. Встановлено, що судак при всіх видах обробки має найкращий коефіцієнт м’ясності, найбільшу калорійність має копчена рибаru
dc.description.abstractИзучались химические и морфометрические показатели судака, тарани и подлещик различных видов обработки. Определено, что судак при всех видах обработки имеет лучший коэффициент мясности, наибольшую калорийность имеет копченая рыба-
dc.description.abstractWe studied the chemical and morphometric characteristics of perch, roach and bream of various treatments. Determined that the pike for all types of treatment has the best ratio myasnosti, has the highest calorie smoked fish-
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський державний аграрний університетru
dc.subjectСуха речовинаru
dc.subjectжирru
dc.subjectбілокru
dc.subjectзолаru
dc.subjectкалорійністьru
dc.subjectмаса головиru
dc.subjectмаса нутрощівru
dc.subjectмаса кістокru
dc.subjectмаса м’якотіru
dc.subjectСухое веществоru
dc.subjectжирru
dc.subjectбелокru
dc.subjectзолаru
dc.subjectкалорийностьru
dc.subjectмасса головыru
dc.subjectмасса внутренностейru
dc.subjectмасса костейru
dc.subjectмасса мякотиru
dc.subjectDry matterru
dc.subjectfatru
dc.subjectproteinru
dc.subjectashru
dc.subjectcaloriesru
dc.subjectweight of the headru
dc.subjectviscera massru
dc.subjectbone massru
dc.subjectthe mass of fleshru
dc.titleВплив способу обробки на біохімічні і морфо-метричні показники риб Дніпро-Бузького лимануru
dc.titleВлияние способа обработки на биохимические и морфо-метрические показатели рыб Днепро-Бугского лимана-
dc.titleThe influence of processing method for biochemical and morphological indicators of fish metric Dnieper-Bug estuary-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2004. - Вип. 1 (25). - Т. 1.
Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Данильчук_1.pdf101,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.