Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/769
Title: Вплив способу обробки на біохімічні і морфо-метричні показники риб Дніпро-Бузького лиману
Влияние способа обработки на биохимические и морфо-метрические показатели рыб Днепро-Бугского лимана
The influence of processing method for biochemical and morphological indicators of fish metric Dnieper-Bug estuary
Authors: Данильчук, Галина Анатоліївна
Данильчук, Галина Анатольевна
Danylchuk, Galina
Keywords: Суха речовина
жир
білок
зола
калорійність
маса голови
маса нутрощів
маса кісток
маса м’якоті
Сухое вещество
жир
белок
зола
калорийность
масса головы
масса внутренностей
масса костей
масса мякоти
Dry matter
fat
protein
ash
calories
weight of the head
viscera mass
bone mass
the mass of flesh
Issue Date: 2004
Publisher: Миколаївський державний аграрний університет
Citation: Данильчук Г. А. Вплив способу обробки на біохімічні і морфо-метричні показники риб Дніпро-Бузького лиману. / Г. А. Данильчук // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – Миколаїв : МДАУ, 2004. – Вип. 1 (25), Т. 1. – С. 149 – 151.
Abstract: Вивчалися хімічні й морфометричні показники судака, тарані та підляща різних видів обробки. Встановлено, що судак при всіх видах обробки має найкращий коефіцієнт м’ясності, найбільшу калорійність має копчена риба
Изучались химические и морфометрические показатели судака, тарани и подлещик различных видов обработки. Определено, что судак при всех видах обработки имеет лучший коэффициент мясности, наибольшую калорийность имеет копченая рыба
We studied the chemical and morphometric characteristics of perch, roach and bream of various treatments. Determined that the pike for all types of treatment has the best ratio myasnosti, has the highest calorie smoked fish
URI: http://hdl.handle.net/123456789/769
Appears in Collections:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2004. - Вип. 1 (25). - Т. 1.
Статті (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Данильчук_1.pdf101,11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.