Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7874
Title: Використання продуктів переробки кавуна при виготовленні житнього хліба
Authors: Бабицький, А. І.
Тертична, К. Ю.
Issue Date: 2020
Citation: Бабицький А. І., Тертична К. Ю. Використання продуктів переробки кавуна при виготовленні житнього хліба // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної наук.-практ. конф., 18-20 березня 2020 р. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 125-127.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7874
Appears in Collections:Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2020

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
125-127.pdf338,65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.