Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7874
Title: | Використання продуктів переробки кавуна при виготовленні житнього хліба |
Authors: | Бабицький, А. І. Тертична, К. Ю. |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Бабицький А. І., Тертична К. Ю. Використання продуктів переробки кавуна при виготовленні житнього хліба // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної наук.-практ. конф., 18-20 березня 2020 р. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 125-127. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7874 |
Appears in Collections: | Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2020 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
125-127.pdf | 338,65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.