Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7874
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБабицький, А. І.-
dc.contributor.authorТертична, К. Ю.-
dc.date.accessioned2020-09-04T11:16:07Z-
dc.date.available2020-09-04T11:16:07Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationБабицький А. І., Тертична К. Ю. Використання продуктів переробки кавуна при виготовленні житнього хліба // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної наук.-практ. конф., 18-20 березня 2020 р. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 125-127.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7874-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleВикористання продуктів переробки кавуна при виготовленні житнього хлібаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2020

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
125-127.pdf338,65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.