Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7874
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бабицький, А. І. | - |
dc.contributor.author | Тертична, К. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2020-09-04T11:16:07Z | - |
dc.date.available | 2020-09-04T11:16:07Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Бабицький А. І., Тертична К. Ю. Використання продуктів переробки кавуна при виготовленні житнього хліба // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної наук.-практ. конф., 18-20 березня 2020 р. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 125-127. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7874 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Використання продуктів переробки кавуна при виготовленні житнього хліба | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2020 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
125-127.pdf | 338,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.