Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7874
Назва: | Використання продуктів переробки кавуна при виготовленні житнього хліба |
Автори: | Бабицький, А. І. Тертична, К. Ю. |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | Бабицький А. І., Тертична К. Ю. Використання продуктів переробки кавуна при виготовленні житнього хліба // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної наук.-практ. конф., 18-20 березня 2020 р. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 125-127. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7874 |
Розташовується у зібраннях: | Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2020 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
125-127.pdf | 338,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.