Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7878
Title: | Технологічні особливості виготовлення гарбузового пюре |
Authors: | Дудяк, Іван Дмитрович Dudyak, Ivan Барчук, В. В. |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Дудяк І. В., Барчук В. В. Технологічні особливості виготовлення гарбузового пюре // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної наук.-практ. конф., 18-20 березня 2020 р. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 156-158. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7878 |
Appears in Collections: | Статті (Факультет агротехнологій) Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2020 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
156-158.pdf | 246,98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.