Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7878
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дудяк, Іван Дмитрович | - |
dc.contributor.author | Dudyak, Ivan | - |
dc.contributor.author | Барчук, В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2020-09-07T07:32:30Z | - |
dc.date.available | 2020-09-07T07:32:30Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Дудяк І. В., Барчук В. В. Технологічні особливості виготовлення гарбузового пюре // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної наук.-практ. конф., 18-20 березня 2020 р. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 156-158. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7878 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологічні особливості виготовлення гарбузового пюре | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет агротехнологій) Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2020 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
156-158.pdf | 246,98 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.