Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7878
Назва: | Технологічні особливості виготовлення гарбузового пюре |
Автори: | Дудяк, Іван Дмитрович Dudyak, Ivan Барчук, В. В. |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | Дудяк І. В., Барчук В. В. Технологічні особливості виготовлення гарбузового пюре // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної наук.-практ. конф., 18-20 березня 2020 р. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 156-158. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7878 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет агротехнологій) Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2020 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
156-158.pdf | 246,98 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.