Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7879
Назва: | Використання знежиреного обліпихового шроту для підвищення харчової цінності хліба |
Автори: | Дудяк, Іван Дмитрович Dudyak, Ivan Кислянка, Н. П. |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | Дудяк І. В., Кислянка Н. П. Використання знежиреного обліпихового шроту для підвищення харчової цінності хліба // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної наук.-практ. конф., 18-20 березня 2020 р. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 158-159. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7879 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет агротехнологій) Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2020 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
158-159.pdf | 242,12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.