Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7884
Title: Характеристика продукції, що виробляється з картоплі
Authors: Марценюк, Ігор Михайлович
Martsenyuk, Igor
Заволока, К. С.
Issue Date: 2020
Citation: Марценюк І. М., Заволока К. С. Характеристика продукції, що виробляється з картоплі // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної наук.-практ. конф., 18-20 березня 2020 р. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 177-179.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7884
Appears in Collections:Статті (Факультет агротехнологій)
Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2020

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
177-179.pdf301,48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.