Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7884
Назва: Характеристика продукції, що виробляється з картоплі
Автори: Марценюк, Ігор Михайлович
Martsenyuk, Igor
Заволока, К. С.
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Марценюк І. М., Заволока К. С. Характеристика продукції, що виробляється з картоплі // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної наук.-практ. конф., 18-20 березня 2020 р. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 177-179.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7884
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет агротехнологій)
Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2020

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
177-179.pdf301,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.