Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7885
Назва: Особливості виготовлення і споживання різних видів горіхової олії та пасти
Автори: Федорчук, Валентина Григорівна
Fedorchuk, Valentina
Льоткіна, Т. Є.
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Федорчук В. Г., Льоткіна Т. Є. Особливості виготовлення і споживання різних видів горіхової олії та пасти // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної наук.-практ. конф., 18-20 березня 2020 р. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 187-190
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7885
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет агротехнологій)
Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2020

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
187-190.pdf290,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.