Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7924
Назва: | Технологія зберігання, переробки і стандартизація продукції рослинництва |
Автори: | Дудяк, Іван Дмитрович Dudyak, Ivan |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | Технологія зберігання, переробки і стандартизація продукції рослинництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для вивчення дисципліни і виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 201 "Агрономія" заочної форми навчання / уклад. І. Д. Дудяк. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 35 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7924 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiia_zberihannia_pererobky.pdf | 393,17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.