Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8446
Назва: Use of food additives: classification and danger
Інші назви: Використання харчових добавок: класифікація та небезпечність
Автори: Саламатіна, Ольга Олександрівна, науковий керівник
Salamatina, Olga, scientific director
Sviatelyk, K.
Святелик, К.
Ключові слова: харчові добавки
функції харчових добавок
вплив харчових добавок
food additive
functions of food additives
effects of food additives
Дата публікації: 2020
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): В статті розкриваються типи та функції харчових добавок, їх вплив на здоров`я людини.
The article reveals the types and functions of dietary supplements, their impact on human health.
Опис: Sviatelyk K. Use of food additives: classification and danger = Використання харчових добавок: класифікація та небезпечність // Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету [Кафедра іноземних мов], 20 березня 2020 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 123-127.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8446
Розташовується у зібраннях:Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2020
Статті (Факультет культури і виховання)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
123-127.pdf314,73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.