Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9350| Назва: | А. с. 103465. Оптимізація параметрів технологічного процесу виробництва варених ковбас |
| Автори: | Стріха, Людмила Олександрівна Strikha, Ludmila Підпала, Тетяна Василівна Podpalaya, Tatiana Петрова, Олена Іванівна Petrova, Olena Шевчук, Наталя Петрівна Shevchuk, Natalya |
| Дата публікації: | 2021 |
| Бібліографічний опис: | А. с. 103465. Оптимізація параметрів технологічного процесу виробництва варених ковбас : стаття / Л. О. Стріха, Т. В. Підпала, О. І. Петрова, Н. П. Шевчук. опубл. 25.03.2021. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9350 |
| Розташовується у зібраннях: | Авторські свідоцтва |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| n105v1r2020striha.pdf | 601,54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
| А. с. 103465.pdf | 3,55 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.