Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9625
Назва: Визначення значимості небезпек та встановлення контролюючих дій при виробництві хліба
Інші назви: Determination of significanse of hazards and establishment of control actions in bread produktion
Автори: Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник
Strikha, Ludmila, scientific director
Собчук, Ю. В.
Sobshuk, J.
Ключові слова: значимість небезпек
контролюючі дії
технологічний процес
потенційна небезпека
попереджувальні дії
potential dangerous factors
technological process
potential danger
source of danger
Дата публікації: 2020
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено рівень значимості небезпеки та встановлення контролюючих та попереджувальних дій при підготовці сировини при приготуванні тіста і при виробництві хліба. Виявлено небезпечні чинники на кожному із етапів при приготуванні тіста і виробництві хліба із житнього борошна. Визначено небезпечні чинники при виробництві хліба, встановлено потенційні небезпеки та джерело виникнення небезпеки.
The role of the HACCP system for the analysis of dangerous factors and critical control points is investigated in the article. Hazardous factors were identified at each stage in the preparation of dough and the production of rye bread. Hazardous factors in bread production were identified, potential hazards and source of danger were identified.
Опис: Собчук Ю. В. Визначення значимості небезпек та встановлення контролюючих дій при виробництві хліба // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 202-206
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9625
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
202-206.pdf378,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.