Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9675
Назва: | Інноваційні технології виробництва варених ковбас |
Інші назви: | Innovative technologies for production of boiled sausage |
Автори: | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник Petrova, Olena, scientific director Шойко, К. М. Shoiko, K.M. |
Ключові слова: | ковбаси універсальні термокамери обладнання м’ясо фарш ковбасні батони оболонки sausages universal heat chambers equipment meat minced meat sausage loaves shell |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Короткий огляд (реферат): | У статті наведені результати досліджень щодо обґрунтування оптимальних параметрів термооброблення варених ковбас в універсальних термокамерах з програмним управлінням. Рекомендовано м’ясопереробним цехам для одержання високоякісних варених ковбас застосовувати технологію з програмним регулюванням термічного оброблення м’ясних продуктів. The article presents the results of studies on the justification of the optimal parameters of heat treatment of cooked sausages in universal temperature controlled cameras. It is recommended that meat processing plants use technology with programmatic regulation of heat treatment of meat products to obtain high quality cooked sausages. |
Опис: | Шойко К. М. Інноваційні технології виробництва варених ковбас // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 283-286. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9675 |
Розташовується у зібраннях: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
283-286.pdf | 379,53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.