Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9850
Title: Технологія виробництва молока і яловичини
Authors: Підпала, Тетяна Василівна
Podpalaya, Tatiana
Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Issue Date: 2021
Citation: Технологія виробництва молока і яловичини : метод. реком. з виконання курсового проекту для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" денної форми навчання / уклад. : Т. В. Підпала, Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2021. 61 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9850
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tehnologiya-virobnictva-moloka-i-yalovichini.pdf635,93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.