Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9850
Назва: | Технологія виробництва молока і яловичини |
Автори: | Підпала, Тетяна Василівна Podpalaya, Tatiana Шевчук, Наталя Петрівна Shevchuk, Natalya |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Технологія виробництва молока і яловичини : метод. реком. з виконання курсового проекту для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" денної форми навчання / уклад. : Т. В. Підпала, Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2021. 61 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9850 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tehnologiya-virobnictva-moloka-i-yalovichini.pdf | 635,93 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.