Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9850
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПідпала, Тетяна Василівна-
dc.contributor.authorPodpalaya, Tatiana-
dc.contributor.authorШевчук, Наталя Петрівна-
dc.contributor.authorShevchuk, Natalya-
dc.date.accessioned2021-08-25T07:37:51Z-
dc.date.available2021-08-25T07:37:51Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва молока і яловичини : метод. реком. з виконання курсового проекту для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" денної форми навчання / уклад. : Т. В. Підпала, Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2021. 61 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9850-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва молока і яловичиниuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tehnologiya-virobnictva-moloka-i-yalovichini.pdf635,93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.