Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9850
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Підпала, Тетяна Василівна | - |
dc.contributor.author | Podpalaya, Tatiana | - |
dc.contributor.author | Шевчук, Наталя Петрівна | - |
dc.contributor.author | Shevchuk, Natalya | - |
dc.date.accessioned | 2021-08-25T07:37:51Z | - |
dc.date.available | 2021-08-25T07:37:51Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Технологія виробництва молока і яловичини : метод. реком. з виконання курсового проекту для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" денної форми навчання / уклад. : Т. В. Підпала, Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2021. 61 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9850 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва молока і яловичини | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tehnologiya-virobnictva-moloka-i-yalovichini.pdf | 635,93 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.