Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9850
Назва: Технологія виробництва молока і яловичини
Автори: Підпала, Тетяна Василівна
Podpalaya, Tatiana
Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Технологія виробництва молока і яловичини : метод. реком. з виконання курсового проекту для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" денної форми навчання / уклад. : Т. В. Підпала, Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2021. 61 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9850
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tehnologiya-virobnictva-moloka-i-yalovichini.pdf635,93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.