Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9987
Title: | Sweeteners and sugar alternatives in food technology (підсолоджувачі та альтернативи цукру в харчових технологіях) |
Authors: | Дьяченко, В. Саламатіна, Ольга Олександрівна Salamatina, Olga |
Keywords: | штучний підсолоджувач аспартам цукрозамінник діабет цукор альтернативи rtificial sweetener aspartame sugar substitute diabetes sugar alternates |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Дьяченко В., Саламатіна О. О. Sweeteners and sugar alternatives in food technology (підсолоджувачі та альтернативи цукру в харчових технологіях) // Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України = General Aspects оf Innovation Development оf Education in the Context оf International Cooperation оf Ukraine : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 23 квітня 2021 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 60-63. |
Abstract: | У статті йдеться про існуючі цукрозамінники та причини їх
використання у харчовій промисловості The article discusses the existing sugar substitutes and the reasons for their use in the food industry. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9987 |
Appears in Collections: | Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України-2021 Статті (Факультет культури і виховання) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.