Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9987
Назва: Sweeteners and sugar alternatives in food technology (підсолоджувачі та альтернативи цукру в харчових технологіях)
Автори: Дьяченко, В.
Саламатіна, Ольга Олександрівна
Salamatina, Olga
Ключові слова: штучний підсолоджувач
аспартам
цукрозамінник
діабет
цукор
альтернативи
rtificial sweetener
aspartame
sugar substitute
diabetes
sugar
alternates
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Дьяченко В., Саламатіна О. О. Sweeteners and sugar alternatives in food technology (підсолоджувачі та альтернативи цукру в харчових технологіях) // Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України = General Aspects оf Innovation Development оf Education in the Context оf International Cooperation оf Ukraine : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 23 квітня 2021 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 60-63.
Короткий огляд (реферат): У статті йдеться про існуючі цукрозамінники та причини їх використання у харчовій промисловості
The article discusses the existing sugar substitutes and the reasons for their use in the food industry.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9987
Розташовується у зібраннях:Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України-2021
Статті (Факультет культури і виховання)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
60-63.pdf292,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.