Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9987Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Дьяченко, В. | - |
| dc.contributor.author | Саламатіна, Ольга Олександрівна | - |
| dc.contributor.author | Salamatina, Olga | - |
| dc.date.accessioned | 2021-10-07T12:23:50Z | - |
| dc.date.available | 2021-10-07T12:23:50Z | - |
| dc.date.issued | 2021 | - |
| dc.identifier.citation | Дьяченко В., Саламатіна О. О. Sweeteners and sugar alternatives in food technology (підсолоджувачі та альтернативи цукру в харчових технологіях) // Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України = General Aspects оf Innovation Development оf Education in the Context оf International Cooperation оf Ukraine : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 23 квітня 2021 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 60-63. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9987 | - |
| dc.description.abstract | У статті йдеться про існуючі цукрозамінники та причини їх використання у харчовій промисловості | uk_UA |
| dc.description.abstract | The article discusses the existing sugar substitutes and the reasons for their use in the food industry. | - |
| dc.language.iso | en | uk_UA |
| dc.subject | штучний підсолоджувач | uk_UA |
| dc.subject | аспартам | uk_UA |
| dc.subject | цукрозамінник | uk_UA |
| dc.subject | діабет | uk_UA |
| dc.subject | цукор | uk_UA |
| dc.subject | альтернативи | uk_UA |
| dc.subject | rtificial sweetener | uk_UA |
| dc.subject | aspartame | uk_UA |
| dc.subject | sugar substitute | uk_UA |
| dc.subject | diabetes | uk_UA |
| dc.subject | sugar | uk_UA |
| dc.subject | alternates | uk_UA |
| dc.title | Sweeteners and sugar alternatives in food technology (підсолоджувачі та альтернативи цукру в харчових технологіях) | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України-2021 Статті (Факультет культури і виховання) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 60-63.pdf | 292,98 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.