Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9987
Назва: | Sweeteners and sugar alternatives in food technology (підсолоджувачі та альтернативи цукру в харчових технологіях) |
Автори: | Дьяченко, В. Саламатіна, Ольга Олександрівна Salamatina, Olga |
Ключові слова: | штучний підсолоджувач аспартам цукрозамінник діабет цукор альтернативи rtificial sweetener aspartame sugar substitute diabetes sugar alternates |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Дьяченко В., Саламатіна О. О. Sweeteners and sugar alternatives in food technology (підсолоджувачі та альтернативи цукру в харчових технологіях) // Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України = General Aspects оf Innovation Development оf Education in the Context оf International Cooperation оf Ukraine : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 23 квітня 2021 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 60-63. |
Короткий огляд (реферат): | У статті йдеться про існуючі цукрозамінники та причини їх
використання у харчовій промисловості The article discusses the existing sugar substitutes and the reasons for their use in the food industry. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9987 |
Розташовується у зібраннях: | Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України-2021 Статті (Факультет культури і виховання) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
60-63.pdf | 292,98 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.