Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20524
Назва: Основні шляхи збільшення виробництва продукції м’ясопродуктового підкомплексу
Інші назви: Ways of increasing produce at meat subcomplexes
Автори: Корнєва, Наталя Олександрівна
Kornieva, Natalia
Дата публікації: 2007
Бібліографічний опис: Корнєва Н.О. Основні шляхи збільшення виробництва продукції м’ясопродуктового підкомплексу. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2007. Вип. 1 (39). С. 70-75.
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто проблеми задоволення потреб населення м’ясною продукцією в регіонах і формування регіонального м’ясопродуктового підкомплексу Миколаївської області в умовах переходу до ринкової економіки./The problems of meeting the customers demand in meat production in the regions and the formation of the regional meat producing sub-complex in Mykolayiv region in the conditions of the transition to the market economy have been considered in the article.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20524
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2007. - Вип. 1 (39).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
UBlSRAS_2007_39-70-75.pdf324,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.