Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20548
Назва: | Формування м’ясних якостей у чистопородного та помісного молодняку свиней |
Інші назви: | Forming meat qualities in well-bred and mixed young pigs |
Автори: | Лихач, Вадим Ярославович Likhach, Vadym |
Дата публікації: | 2007 |
Бібліографічний опис: | Лихач В.Я. Формування м’ясних якостей у чистопородного та помісного молодняку свиней. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2007. Вип. 1 (39). С. 177-182 . |
Короткий огляд (реферат): | Наведено результати зміни площі “м’язового вічка” і площі сала, в динаміці росту у спеціалізованих м’ясних генотипів свиней. Встановлено більшу тривалість росту м’язової тканини і повільне збільшення жирової у чистопородних тварин породи дюрок, і помісного молодняку поєднання (♀ ВБ х ♂ Г)./ The results of changes of the area of meat and the area of fat in the dynamics of growth at the pigs of the specialized meat genotypes are represented. A longer period of muscle growth and a shorter one of that of fat in Dyurok breed and crossbred youngsters of the combination (♀ LW х♂ G) have been discovered. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20548 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2007. - Вип. 1 (39). |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
UBlSRAS_2007_39-177-182.pdf | 402,89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.