Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20866
Назва: | Технологія зберігання, переробки і стандартизація продукції рослинництва |
Автори: | Рурик, Володимир Васильович |
Дата публікації: | 2025 |
Бібліографічний опис: | Технологія зберігання, переробки і стандартизація продукції рослинництва : метод. реком. для виконання самост. роботи здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Агрономія» спец. 201 «Агрономія» денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. В. В. Рурик. Миколаїв : МНАУ, 2025. 30 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20866 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tzpspr-samost-201-bakalavr.pdf | 247,37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.