Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20866
Назва: Технологія зберігання, переробки і стандартизація продукції рослинництва
Автори: Рурик, Володимир Васильович
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Технологія зберігання, переробки і стандартизація продукції рослинництва : метод. реком. для виконання самост. роботи здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Агрономія» спец. 201 «Агрономія» денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. В. В. Рурик. Миколаїв : МНАУ, 2025. 30 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20866
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tzpspr-samost-201-bakalavr.pdf247,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.