Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21280
Назва: Моделювання технологічних систем харчових виробництв
Автори: Шебаніна, Олена В’ячеславівна
Shebanina, Elena
Тищенко, Світлана Іванівна
Tischenko, Svetlana
Пархоменко, Олександр Юрійович
Parhomenko, Oleksandr
Крайній, Володимир Олексійович
Krainii, Volodymyr
Хилько, Іван Іванович
Khilko, Ivan
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Моделювання технологічних систем харчових виробництв : методичні рекомендації для практичних занять та самостійної роботи здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. О. В. Шебаніна, С. І. Тищенко, О. Ю. Пархоменко, В. О. Крайній, І. І. Хилько. Миколаїв : МНАУ, 2025. 108 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21280
Розташовується у зібраннях:G13 (181) Харчові технології (ступінь «Магістр»)
Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
mtshv-181-magistr-prakt-2025.pdf2,48 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.