Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21373
Title: Мінімізація харчових втрат у процесі переробки агропродукції
Authors: Хилько, Іван Іванович, науковий керівник
Khilko, Ivan, scientific director
Хамітов, Р.
Keywords: харчові втрати
переробка агропродукції
ресурсозбереження
інноваційні технології
харчова безпека
food losses
agricultural products processing
resource conservation
innovative technologies
food security
Issue Date: 2025
Citation: Хамітов Р. Мінімізація харчових втрат у процесі переробки агропродукції. Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу України : збірник тез науково-теоретичної 37-ї студентської конференції (м. Миколаїв, 18-20 березня 2025 р.) / Факультет менеджменту. Миколаїв : МНАУ, 2025. С. 115-118.
Abstract: В роботі досліджено причини виникнення харчових втрат у процесі переробки сільськогосподарської продукції та запропоновано шляхи їх зменшення. Проаналізовано сучасний стан проблеми, запропоновано інноваційні методи та технології, що дозволяють мінімізувати втрати продовольства. Розглянуто економічні, соціальні та екологічні аспекти впровадження запропонованих рішень.
-
The article examines the causes of food losses during agricultural products processing and proposes ways to reduce them. The current state of the problem is analyzed, innovative methods and technologies that minimize food losses are proposed. Economic, social and environmental aspects of implementing the proposed solutions are considered.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21373
Appears in Collections:Статті (Факультет менеджменту)
Статті студентів МНАУ
Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Факультет менеджменту) - 2025

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
umrak-menedzh-2025-115-118.pdf261,46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.