Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21373
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorХилько, Іван Іванович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorKhilko, Ivan, scientific director-
dc.contributor.authorХамітов, Р.-
dc.date.accessioned2025-05-12T12:24:51Z-
dc.date.available2025-05-12T12:24:51Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationХамітов Р. Мінімізація харчових втрат у процесі переробки агропродукції. Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу України : збірник тез науково-теоретичної 37-ї студентської конференції (м. Миколаїв, 18-20 березня 2025 р.) / Факультет менеджменту. Миколаїв : МНАУ, 2025. С. 115-118.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21373-
dc.description.abstractВ роботі досліджено причини виникнення харчових втрат у процесі переробки сільськогосподарської продукції та запропоновано шляхи їх зменшення. Проаналізовано сучасний стан проблеми, запропоновано інноваційні методи та технології, що дозволяють мінімізувати втрати продовольства. Розглянуто економічні, соціальні та екологічні аспекти впровадження запропонованих рішень.uk_UA
dc.description.abstract--
dc.description.abstractThe article examines the causes of food losses during agricultural products processing and proposes ways to reduce them. The current state of the problem is analyzed, innovative methods and technologies that minimize food losses are proposed. Economic, social and environmental aspects of implementing the proposed solutions are considered.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectхарчові втратиuk_UA
dc.subjectпереробка агропродукціїuk_UA
dc.subjectресурсозбереженняuk_UA
dc.subjectінноваційні технологіїuk_UA
dc.subjectхарчова безпекаuk_UA
dc.subjectfood lossesuk_UA
dc.subjectagricultural products processinguk_UA
dc.subjectresource conservationuk_UA
dc.subjectinnovative technologiesuk_UA
dc.subjectfood securityuk_UA
dc.titleМінімізація харчових втрат у процесі переробки агропродукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет менеджменту)
Статті студентів МНАУ
Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Факультет менеджменту) - 2025

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
umrak-menedzh-2025-115-118.pdf261,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.