Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21373
Назва: | Мінімізація харчових втрат у процесі переробки агропродукції |
Автори: | Хилько, Іван Іванович, науковий керівник Khilko, Ivan, scientific director Хамітов, Р. |
Ключові слова: | харчові втрати переробка агропродукції ресурсозбереження інноваційні технології харчова безпека food losses agricultural products processing resource conservation innovative technologies food security |
Дата публікації: | 2025 |
Бібліографічний опис: | Хамітов Р. Мінімізація харчових втрат у процесі переробки агропродукції. Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу України : збірник тез науково-теоретичної 37-ї студентської конференції (м. Миколаїв, 18-20 березня 2025 р.) / Факультет менеджменту. Миколаїв : МНАУ, 2025. С. 115-118. |
Короткий огляд (реферат): | В роботі досліджено причини виникнення харчових втрат у процесі
переробки сільськогосподарської продукції та запропоновано шляхи їх
зменшення. Проаналізовано сучасний стан проблеми, запропоновано інноваційні
методи та технології, що дозволяють мінімізувати втрати продовольства.
Розглянуто економічні, соціальні та екологічні аспекти впровадження
запропонованих рішень. - The article examines the causes of food losses during agricultural products processing and proposes ways to reduce them. The current state of the problem is analyzed, innovative methods and technologies that minimize food losses are proposed. Economic, social and environmental aspects of implementing the proposed solutions are considered. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21373 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет менеджменту) Статті студентів МНАУ Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Факультет менеджменту) - 2025 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
umrak-menedzh-2025-115-118.pdf | 261,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.