Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22523| Назва: | Технологія зберігання, переробки і стандартизація продукції рослинництва |
| Автори: | Нікончук, Наталія Володимирівна Nikonchuk, Nataliya Рурик, Володимир Васильович |
| Дата публікації: | 2025 |
| Бібліографічний опис: | Технологія зберігання, переробки і стандартизація продукції рослинництва : метод. реком. для виконання практ. робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Агрономія» спец. 201 «Агрономія» денної та заочної форм здобуття вищої освіти / уклад. : Н. В. Нікончук, В. В. Рурик. Миколаїв : МНАУ, 2025. 53 с. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22523 |
| Розташовується у зібраннях: | H1 (201) Агрономія (ступінь «Бакалавр») Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| TZPSPR_prakt_bakalavr 201.pdf | 785,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.