Перегляд зібрання за групою - Теми beef

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 7 із 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Prerequisites for innovative development of livestock and agriculture through the integration of agricultural production and environmental safetyМаменко, Олексій; Портянник, Сергій; Прусова, Галина; Mamenko, Oleksiy; Portiannyk, Serhii; Prusova, Galina
2020Використання яловичини, одержаної від тварин різних вагових кондицій для виробництва ковбасПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Могилівська, А. І.; Mogilevskaya, A.
2020Вплив показників яловичини на вихід і якість варенихПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Шелеп, М. О.; Shelep, M.
2021Вплив показників яловичини на вихід і якість варених ковбасПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Папіровник, А. О.; Papirovnik, A.
2021Можливість застосування концепції ХАССП при виробництві м’ясаПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Катеринюк, О. А.; Kateryniuk, O.
2013Мясная продуктивность чистопородного и помесного молодняка крупного рогатого скота в условиях лесостепного ПоволжьяЛяшенко, В.В.; Губина, А.В.; Губіна, А.В.; Lyashenko, V.; Gubina, A.
2016Продуктивність бичків різних порід в умовах інноваційної технології виробництва яловичиниЛастовська, І. О.; Луценко, М. М.; Ластовская, И. А.; Lastovska, I.; Lutsenko, M.