Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 41 до 60 з 304
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Технологія виробництва овочевих соків в умовах ТОВ «САНДОРА» Миколаївський районШевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник; Shevchuk, Natalya, scientific director; Мигловець, Н.
2023Технологія виробництва ковбасних виробів в умовах ТОВ «Алиманика» м. МиколаївТрибрат, Руслан Олександрович, науковий керівник; Tribrat, Ruslan, scientific director; Лупан, М.
2023Технологія вибробництва рибних пресервів в умовах ТОВ «Миколаїврибпром» м. Нова ОдесаЗюзько, Алла Валентинівна, науковий керівник; Ziuzko, Alla, scientific director; Матінян, А.
2023Технологія виробництва хліба в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. МиколаївТрибрат, Руслан Олександрович, науковий керівник; Tribrat, Ruslan, scientific director; Коваленко, В.
2023Технологія виробництва котлет в умовах ТОВ ВЗП «Еліка» Миколаївського районуПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Кисельов, Д.
2023Технологія виробництва йогуртів в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» м. МиколаївТрибрат, Руслан Олександрович, науковий керівник; Tribrat, Ruslan, scientific director; Гиль, Михайло Іванович; Gill, Mikhail
2023Технологія виробництва кондитерських виробів в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. МиколаївТрибрат, Руслан Олександрович, науковий керівник; Tribrat, Ruslan, scientific director; Галущак, Т.
2023Технологія виробництва рибних консервів в умовах ТОВ «Миколаїврибпром» м. Нова ОдесаТрибрат, Руслан Олександрович, науковий керівник; Tribrat, Ruslan, scientific director; Гавріков, Ю.
2023Технологія виробництва м’ясних напівфабрикатів в умовах ТОВ ВЗП «ЕЛІКА» Миколаївського районуШевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник; Shevchuk, Natalya, scientific director; Врадій, Я.
2023Технологія виробництва м’ясних продуктів в умовах ТОВ «Алиманика» м. МиколаївПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Волосюк, Ю.
2023Технологія виробництва рибних консервів в умовах ТОВ «Миколаїврибпром» м. Нова ОдесаЗюзько, Алла Валентинівна, науковий керівник; Ziuzko, Alla, scientific director; Войнова, А.
2023Технологія виробництва сирків в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв»Шевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник; Shevchuk, Natalya, scientific director; Водовозов, А.
2023Технологія виробництва м’ясних чипсів в умовах ТОВ «Алиманика» м. МиколаївЗюзько, Алла Валентинівна, науковий керівник; Ziuzko, Alla, scientific director; Богославець, В.
2023Технологія виробництва напівфабрикатів з тіста в умовах ФОП «Бабаєв А.В.» м. МиколаївШевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник; Shevchuk, Natalya, scientific director; Аваліані, І.
2023Вплив основних процесів системи НАССР на якість м’ясної сировини в умовах ТОВ «АлиманикаТимофіїв, М. М., науковий керівник; Чебаненко, Т.
2023Повірка водолічильників на місцях експлуатації умовно прохідного діаметру DN 10-15 ДП «Миколаївстандартметрологія» м. МиколаївТимофіїв, М. М., науковий керівник; Саражан, Б.
2023Розроблення методики проведення внутрішніх аудитів в умовах ТОВ «Алиманика» м. МиколаївБолодурін, Володимир Вадимович, науковий керівник; Редько, О.
2023Оцінка якості виробництва напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «Алиманика» м. МиколаївБолодурін, Володимир Вадимович, науковий керівник; Нестеренко, А.
2023Дослідження ефективності роботи системи НАССР в умовах молокопереробного заводу ПрАТ «Лакталіс-МиколаївТимофіїв, М. М., науковий керівник; Малишева, Я.
2023Методи контролю якості керамічної цегли в умовах ДП «Санта-Петрівка»Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Макаровська, І.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 41 до 60 з 304