Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10366
Назва: | Технологія виробництва м'яких сирів в умовах Новоодеська філія ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ» |
Автори: | Стріха Людмила Олександрівна, науковий керівник Strikha Ludmila, scientific director Данильчук Галина Анатоліївна, науковий керівник Danylchuk Galina, scientific director Мацелюк, І. В. |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Мацелюк І. В. Технологія виробництва м'яких сирів в умовах Новоодеська філія ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ» : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Л. О. Стріха, Г. А. Данильчук. Миколаїв : МНАУ, 2021. 35 с. |
Короткий огляд (реферат): | Дослідження проводились методом порівняння поміж собою двох видів продукції: «Бринза», бринза «Болгарська». Дослідження проводились в умовах Новоодеська філія «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ». Вивчено та проаналізовано технологію виробництва м’якого сиру – бринза, техніко-технологічну карту для виробництва бринзи, потребу в сировині та допоміжних матеріалах для її виробництва, обладнання і вимоги до нього, гігієну на підприємстві. Визначена економічна ефективність виробництва двох видів бринзи в умовах Новоодеська філія «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10366 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мацелюк.pdf | 652,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.