Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10366
Title: Технологія виробництва м'яких сирів в умовах Новоодеська філія ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ»
Authors: Стріха Людмила Олександрівна, науковий керівник
Strikha Ludmila, scientific director
Данильчук Галина Анатоліївна, науковий керівник
Danylchuk Galina, scientific director
Мацелюк, І. В.
Issue Date: 2021
Citation: Мацелюк І. В. Технологія виробництва м'яких сирів в умовах Новоодеська філія ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ» : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Л. О. Стріха, Г. А. Данильчук. Миколаїв : МНАУ, 2021. 35 с.
Abstract: Дослідження проводились методом порівняння поміж собою двох видів продукції: «Бринза», бринза «Болгарська». Дослідження проводились в умовах Новоодеська філія «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ». Вивчено та проаналізовано технологію виробництва м’якого сиру – бринза, техніко-технологічну карту для виробництва бринзи, потребу в сировині та допоміжних матеріалах для її виробництва, обладнання і вимоги до нього, гігієну на підприємстві. Визначена економічна ефективність виробництва двох видів бринзи в умовах Новоодеська філія «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ».
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10366
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мацелюк.pdf652,56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.