Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11018
Назва: Етнічні та традиційні кисломолочні продукти світу як сучасна тенденція розвитку інновацій у молочній галузі
Автори: Юлевич, Олена Іванівна, науковий керівник
Ulevich, Olena, scientific director
Бондарчук, В. О.
Bondarchuk, V.
Ключові слова: кисломолочні продукти
інновації
скір
айран
лабан
пахта
лассі
етнічні продукти
sour milk products
innovations
skyr
ayran
laban
buttermilk
lassi
ethnic products
Дата публікації: 2021
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто одна з найбільш масштабних тенденцій у виробництві кисломолочної продукції в світі – виробництво, поширення та популяризація етнічних та національних кисломолочних продуктів народів світу. Наведено порівняльна характеристика обсягів виробництва молочних продуктів в Україні у 2020 році. Проаналізовано напрямки розвитку інноваційної діяльності молочної галузі з даного питання.
The article considers one of the biggest trends in the production of fermented milk products in the world - the production, distribution and promotion of ethnic and national fermented milk products of the peoples of the world. A comparative description of the volume of dairy production in Ukraine in 2020 is given. The directions of development of innovative activity of the dairy industry on this issue are analyzed.
Опис: Бондарчук В. О. Етнічні та традиційні кисломолочні продукти світу як сучасна тенденція розвитку інновацій у молочній галузі // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 1 (16). С. 14-18.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11018
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 1 (16)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
14-18.pdf790,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.