Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11018
Назва: | Етнічні та традиційні кисломолочні продукти світу як сучасна тенденція розвитку інновацій у молочній галузі |
Автори: | Юлевич, Олена Іванівна, науковий керівник Ulevich, Olena, scientific director Бондарчук, В. О. Bondarchuk, V. |
Ключові слова: | кисломолочні продукти інновації скір айран лабан пахта лассі етнічні продукти sour milk products innovations skyr ayran laban buttermilk lassi ethnic products |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуто одна з найбільш масштабних тенденцій у виробництві кисломолочної продукції в світі – виробництво, поширення та популяризація етнічних та національних кисломолочних продуктів народів світу. Наведено порівняльна характеристика обсягів виробництва молочних продуктів в Україні у 2020 році. Проаналізовано напрямки розвитку інноваційної діяльності молочної галузі з даного питання. The article considers one of the biggest trends in the production of fermented milk products in the world - the production, distribution and promotion of ethnic and national fermented milk products of the peoples of the world. A comparative description of the volume of dairy production in Ukraine in 2020 is given. The directions of development of innovative activity of the dairy industry on this issue are analyzed. |
Опис: | Бондарчук В. О. Етнічні та традиційні кисломолочні продукти світу як сучасна тенденція розвитку інновацій у молочній галузі // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 1 (16). С. 14-18. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11018 |
Розташовується у зібраннях: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 1 (16) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
14-18.pdf | 790,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.