Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11020
Назва: | Удосконалення технології виробництва м’ясних напівфабрикатів на спеціалізованій лінії |
Інші назви: | Improvement of technology of production of meat mixtures on specialized line |
Автори: | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник Petrova, Olena, scientific director Гава, І. І. Gava, I. |
Ключові слова: | фарш, млинці харчові продукти м’ясні напівфабрикати пельмені обладнання лінія minced meat pancakes food meat products dumplings equipment line |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Короткий огляд (реферат): | В статті проаналізовано параметри технологічних операцій виготовлення заморожених млинців на спеціалізованій лінії відповідно до заданої потужності підприємства, обґрунтовано економічну ефективність виготовлення м’ясних напівфабрикатів. The article analyzes the parameters of technological operations of making frozen pancakes on a specialized line in accordance with the given capacity of the enterprise, substantiates the economic efficiency of production of meat semi-finished products. |
Опис: | Гава І. І. Удосконалення технології виробництва м’ясних напівфабрикатів на спеціалізованій лінії // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 1 (16). С. 24-28. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11020 |
Розташовується у зібраннях: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 1 (16) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
24-28.pdf | 583,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.