Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13208
Назва: Методичні рекомендації з проходження практики з фаху здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузь знань 24 «Сфера обслуговування»
Автори: Червен, Іван Іванович
Cherven, Ivan
Банєва, Ірина Олексіївна
Baneva, Irina
Піюренко, Ілона Олексіївн
Piyurenko, Ilona
Величко, Олена В’ячеславівна
Velychko, Olena
Павлюк, Світлана Іванівна
Pavlуuk, Svitlana
Кушнірук, Віктор Степанович
Kushniruk, Viktor
Іваненко, Тетяна Яківна
Ivanenko, Tetyana
Гаврилова, Олена Вікторівна
Gavrilova, Olena
Андрющенко, Яна Едуардівна
Andriushchenko, Yana
Ключові слова: 241 «Готельно-ресторанна справа» (бакалавр)
Дата публікації: 2022
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації з проходження практики з фаху здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузь знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» ОПП «Готельно-ресторанна справа» / уклад. І. І. Червен, І. О. Банєва, І. О. Піюренко, О. В. Величко, , С. І. Павлюк В. С. Кушнірук, Т. Я. Іваненко, О.В.Гаврилова, Я. Е. Андрющенко. Миколаїв : МНАУ, 2022. 29 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13208
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1-cherven-prakt-z-fahu-241-grs-2022.pdf493,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.