Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13865
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВодовозов, А.-
dc.contributor.authorЮлевич, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorUlevich, Olena-
dc.date.accessioned2023-05-24T11:28:07Z-
dc.date.available2023-05-24T11:28:07Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationВодовозов А., Юлевич О. Біотехнологічні аспекти виготовлення смаженої кави // ΛΌГOΣ : збірник наукових праць. 2020. Вип. 1. С. 14-19. https://doi.org/10.36074/03.04.2020.v2.04uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13865-
dc.description.abstractВ роботі наведені основні етапи виготовлення обсмаженої кави, детально розглянуті процеси ферментації та обсмажування зерен, їх особливості і характер впливу на якість кінцевого продукту. Надано хімічний склад кавових зерен, охарактеризовано хімічні перетворення під час обсмажування та вплив їх на органолептичні особливості напою та на організм людини.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleБіотехнологічні аспекти виготовлення смаженої кавиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1696-Текст роботи-2700-1-10-20200404.pdf844,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.