Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13865
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Водовозов, А. | - |
dc.contributor.author | Юлевич, Олена Іванівна | - |
dc.contributor.author | Ulevich, Olena | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-24T11:28:07Z | - |
dc.date.available | 2023-05-24T11:28:07Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Водовозов А., Юлевич О. Біотехнологічні аспекти виготовлення смаженої кави // ΛΌГOΣ : збірник наукових праць. 2020. Вип. 1. С. 14-19. https://doi.org/10.36074/03.04.2020.v2.04 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13865 | - |
dc.description.abstract | В роботі наведені основні етапи виготовлення обсмаженої кави, детально розглянуті процеси ферментації та обсмажування зерен, їх особливості і характер впливу на якість кінцевого продукту. Надано хімічний склад кавових зерен, охарактеризовано хімічні перетворення під час обсмажування та вплив їх на органолептичні особливості напою та на організм людини. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.title | Біотехнологічні аспекти виготовлення смаженої кави | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1696-Текст роботи-2700-1-10-20200404.pdf | 844,19 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.